Zoo York

Zoo York

Zoo York a debutat pe piata de retail in 1993 dar istoria numelui Zoo York merge mult mai departe in timp, acesta fiind la mijlocul anilor ´70 numele unui grup de artisti si skateri care au dezvoltat scena hip-hop-ului in New York.

Numele s-a pierdut prin anii ´80 si a renascut in 1993 cand Rodney Smith, in colaborare cu Eli Gesner si Adam Shatz au fondat primul brand autentic de skateboarding de pe coasta de est: ZOO YORK.

Cei trei s-au inspirat din scena evoluanda a skateboarding-ului, hip-hop-ului si de graffiti, pentru a produce o varietate de produse autentice si relevante ca si orasul New York.

Ceea ce a pornit ca o simpla linie de placi de skate si tricouri a crescut intr-o colectie de strada marcata de stilul militar contopit cu cel urban atletic, pentru a se opune stilului “accidentat” al orasului.

Astazi, Zoo York este un brand recunoscut global, foarte evoluat, cu atitudine si un dialect specific Coastei de Est. Ceea ce a fost inca din prima zi linia produselor “institutului”, continua sa fie puternic influentata de skateboarding, graffiti, hip-hop si punk.

Brand-ul din Manhattan aduce un look nou pentru barbati, femei si copii, imbinand look-ul militar cu imaginea New York-ului pentru a captura esenta bruta a orasului.
Echipa Zoo York include artisti de graffiti, designeri, muzicieni, skateboard-eri de scoala veche sau noua si cateva din cele mai mari nume din comunitatile de surf, snow, bmx si motocross.

Zoo


“;

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.