Vouchere in valoare de 50 Ron

50 Ron

Cu ocazia Valentine’s Day, Originals Romania a simtit nevoia sa daruiasca si a emis 100 cupoane cu valoare de 50 RON avand codul promotional 50RONFREE. Valoarea minima a cosului de cumparaturi trebuie sa fie de 250 lei pentru a putea folosi cuponul.
Promotia este valabila pana pe 28.02.2010 inclusiv, sau in limita numarului de cupoane emise.

Daca apare mesajul “cupon epuizat” cand introduceti codul inseamna ca au fost folosite toate cupoanele si promotia nu mai este valabila.
* aceasta promotie nu poate fi asociata cu alte promotii.

Va uram spor la cumparaturi !

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.