Dăruiește jumătății tale un cadou Original

Deși toți sărbătorim Ziua Sfântului Valentin, puțini știu de unde își are începutul această sărbătoare a iubirii.  În vremea împăratului roman Claudiu al II-lea, barbații preferau să stea acasă alaturi de soție și familie în loc să mearga pe câmpul de luptă, motiv pentru care au fost pedepsiți de conducătorul lor prin a le interzice tuturor soldaților romani să se căsătorească.

Totuși, în acea perioadă a existat un preot, Valentin, care credea că dreptul de a te căsători cu persoana iubită este unul divin, prin urmare a început să oficieze pe ascuns cununiile, în locuri secrete, unind astfel destinele tinerilor îndrăgostiți și făcându-i pe aceștia mai fericiți.

Luând exemplul lui, ne-am gândit sa îți venim în ajutor, și tot pe ascuns să te ajutăm să faci cadoul potrivit persoanei iubite.

În perioada 07-14 februarie lasă întreaga echipă Originals.ro să fie Valentin-ul vostru și să te ajute în alegerea cadoului ideal. Îti punem la dispozitie peste 200 de “arme” secrete care te ajută să îți dovedești dragostea adevarată față de persoana iubită.

Dacă nu ești încă hotărât ce vrei să dăruiești, nu este nicio problema: mesagerii dragostei de la Originals.ro îți stau la dispoziție la numerele  0742 011 793/  0733 411 401/ 0760 124 440 pentru a fi sigur că alegerea facută este cea mai inspirată.

Și pentru a te convinge că săgeata lui Cupidon ajunge unde trebuie, îți oferim transportul gratuit dacă achiziționezi produse în valoare de minim 299 de lei de pe pagina creată special pentru acesta sărbătoare prin intermediul curierului nostru specializat.

Dacă iubești, știi și să dăruiești….

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.