U.S. Polo Assn – brandul nobililor

U.S. Polo  Assn  reprezintă brandul oficial al instituţiei de conducere a sportului polo în Statele Unite, USPA (United States Polo Association).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta a luat naştere în anul 1890 din dorinţa de a strânge laolaltă pasionaţii de polo.

U.S POLO Assn dezvăluie un stil de viaţă sinonim cu fair play, loialitate şi iubire pentru o pasiune intensă: polo, sportul regilor.

În 1997 este asimilat de  grupul Aydinli, unul dintre cei mai mari retaileri din Turcia, dar  şi din regiunile apropiate acesteia.

Brandul oferă o gama largă de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii dedicată oricărei persoane care se regăseşte in valorile brandului indiferent de varsta. Stilul vestimentar este unul clasic, iar culorile si stema se menţin în spiritul sportului pe care il reprezintă.

Colectiile brandului se caracaterizeaza prin inovaţie, confort şi eleganţă, pastrand astfel identitatea care defineşte US. POLO Assn.

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.