Tu ştii ce culori se poartă în primavara 2016?

ce culori se poarta in 2016

Deşi temperaturile de afară ne amintesc că e încă iarnă, Pantone – institutul care stabileşte trendul în ceea ce priveşte culorile-vedetă ale anului – şi-a exprimat deja părerea în legătură cu ceea ce trebuie să purtăm în vara lui 2016. Ei bine, potrivit acestuia se anunţă a fi un sezon al culorilor jucăuşe şi optimiste, menite să ne aducă zâmbetul pe chip, să ne însenineze ziua şi, totodată, să ne ofere posibilitatea de a ne face remarcaţi, de a ne exprima personalitatea.

De data aceasta, designerii au ales o paletă de culori inspirată de nevoia de a ne deconecta de tehnologie şi a ne îndrepta cu gândul către natură. Aşadar, în această primavară vom întâlni foarte des culori care ne vor invita la relaxare şi ne vor stârni curiozitatea şi dorinţa de a explora. Dar asta nu e tot! Pe lângă toate acestea, profesioniştii în domeniu au introdus şi culori care îmbină designul urban cu vegetaţia luxuriantă. Astfel, ne putem aştepta la outfituri a căror culori ne vor trezi dorinţa de a călători şi de a evita din cotidian.

Culorile primăverii

În acest sezon, culorile par să nu ţină seama de diferenţele culturale şi nici de gen. Prin urmare, fie că eşti bărbat, fie că eşti femeie îndrăzneşte să porţi şi acele culori pe care, până nu demult, le evitai. Dar să nu mai zăbovim şi să trecem direct la subiect. Aşadar, iată care sunt culorile must-wanted în această primăvară!

Rose Quartz . Această culoare care denotă linişte îţi va oferi un confort emoţional special, deoarece te va ajuta să reflectezi mai mult asupra a ceea ce se află în jurul tău şi, astfel, să te bucuri mai mult de zilele însorite de primăvară.

Limpet Shell. Aceasta este una dintre culorile must-have în rândul celor care îşi doresc un outfit fresh şi, totodată, cuminte.

Snorkel Blue. Deşi este inspirată de albastrul maritim, această culoare va oferi ţinutei tale o notă mult mai veselă şi energică. Aşadar, poartă această culoare ori de câte ori simţi nevoia să te relaxezi şi să evadezi din miezul grijilor de zi cu zi sau a activităţilor de rutină.

Peach Echo. Dacă portocaliul sau oranjul se află printre culorile tale preferate, înseamnă că îţi va plăcea la nebunie şi Peach Echo. Aceasta transmite multă căldură, fiind astfel o culoare extrem de prietenoasă.

Liliac Gray. Dacă preferi mai degrabă culorile neutre, liliac gray este alegerea perfectă. Numai că, de data aceasta, nu vorbim de un gri clasic, ci de unul diferit, ce va aduce outfitului tău o notă distinctă.

Green Flash. Inspirată de prospeţimea şi de verdele naturii, această culoare se va potrivi perfect şi ţinutelor tale urban, ajutându-te să te dezlipeşti de cotidian de fiecare dată când vrei să faci acest lucru.

Fiesta. Cele care te definesc sunt culorile puternice, vibrante? Perfect! Atunci îţi recomandăm să optezi pentru articole vestimentare în culoarea fiesta – o culoare jucăuşă, care te va ajuta să-i molipseşti pe cei din jur cu entuziasmul tău, cu dorinţa de a explora cât mai multe locuri, dar şi dorinţa de a fi un spirit liber.

Serenity. Culoare care te duce cu gândul la albastrul senin al cerului, Serenity îţi va oferi o stare de calm, de libertate, ajutându-te să evadezi din acele momente agitate.

Apropo, tu ce culoare vei purta în această primăvară?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.