Tehnici de legare a sireturilor – Universe center

Originals.ro vă prezintă o noua metodă de legare a șireturilor!  Privește cu atenție.

Se introduc ambele capete ale șireturilor din exterior în interior în gaura cu numărul trei. În continuare cu capătul din dreapta al șiretului îl introducem în gaura cu numărul patru de pe partea stângă din interior în exterior. După care procedăm la fel cu capătul din stânga în gaura cu numărul patru de pe partea dreaptă din interior în exterior. Preluăm primul capăt și îl introducem  în gaura cu numărul doi de pe partea dreaptă a pantofului din exterior în interior, la fel și cu celalalt capăt pe partea opusă în diagonala în gaura numărul doi. Preluăm primul capăt și îl introducem pe dedesubtul celorlalte în gaura cu numărul cinci din exterior în interior.

Procedam identic și cu celalalt capăt introcandu-l în gaura numărul cinci de pe partea dreaptă din interior în exterior. Apoi mergem cu capătul din stânga în prima gaura a pantofului de pe partea dreaptă din exterior în interior, la fel și celălalt capăt. Și în final pe dedesubt, pe diagonala în gaura cu numărul șase din interior în exterior cu ambele capete.

Încearcă și tu!

About the Author: Ciprian

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adauga Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.