Tehnici de legare a sireturilor – Triple X

Originals.ro îşi propune ca de acum înainte sa vă prezinte câteva tehnici inovative de legare a şireturilor. Toata lumea ştie clasicile metode şi cu toţii ne-am plictisit de ele. Ca să arăţi bine nu contează doar ceea ce porţi ci şi cum le porţi.  Te invităm să încerci metodele prezentate de noi şi să te faci remarcat în grupul tău de prieteni ! Te asigurăm că efortul îţi va fi apreciat de cei din jur !

O primă tehnică ar fi Triple X. Se procedează în felul următor:

Se introduc ambele capete ale şireturilor prin cele 2 găuri de la baza pantofului,  de aici plecăm cu un capăt al şiretului pe diagonală în gaura numărul patru (numărând de la baza) prin exteriorul acesteia.

În continuare cu acelaşi capăt introducem prin interiorul pantofului în gaura numărul 5. Procedam la fel şi cu celălalt capăt. De aici ne ducem spre baza pantofului în gaura numărul 2 tot pe diagonală şi introducem capătul şiretului prin exterior. Şi în continuare prin interiorul pantofului în gaura numarul 3. La fel se procedeaza şi cu celălalt capăt.

În final capetele şiretului se introduc prin partea interioară a pantofului spre exterior în ultima gaură.

Nu e aşa ca eşti uimit de rezultat? Încearcă şi tu, te aşteptăm la concursul de pe Facebook să vedem ce ţi-a ieşit!

About the Author: Ciprian

1 Comment

  1. Răspunde ioana

    Doresc sa va felicit pentru ideile originale in care demonstrati ca nu numai cu vorba sunteti originali ci si cu fapteleWink asadar va meritati numele cu adv. succes in continuare..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adauga Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.