Tehnici de legare a sireturilor – Straight Line

Așa cum te-am obișnuit Originals.ro îți prezintă o nouă metodă de legare a șireturilor.

Straight Line

Se introduc ambele capete ale şiretului prin cele doua găuri de la baza pantofului din exterior spre interior.

Apoi capătul din stânga al şiretului, pe aceeaşi parte, se introduce din interior spre exterior în a doua gaură. Iar cu capătul din dreapta, pe aceeaşi parte, tot din interior spre exterior, în a treia gaură.

Din nou capătul din stânga se introduce în partea opusa, în a doua gaură, din exterior spre interior. Şi în continuare, pe aceeşi parte, din interior spre exterior în gaura numărul 4.

Reluăm celalalt capăt şi procedăm la fel, pe partea opusă, în a treia gaură, din exterior în interior. În continuare, pe aceeaşi parte introducem din interior spre exterior în a cincea gaură. Celalalt capăt în partea opusă, din exterior spre interior în a patra gaură.

Continuăm din interior spre exterior în a şasea gaură.

În final ambele capete se vor introduce din exterior în interior pe partea opusă în a cincea, respectiv a şasea gaură.

Apoi şireturile se leagă în interiorul pantofului şi se ascund sub limbă.

Încearcă şi tu!

About the Author: Ciprian

2 Comments

  1. Răspunde Nicorici Mihaela

    Frumoasa metoda, nu stiam cum unii puteau lega asa sireturile.
    Multumesc Kiss

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adauga Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.