Tehnici de legare a sireturilor – Lucky Star

Așa cum te-am obișnuit Originals.ro îți prezintă o nouă metodă de legare a șireturilor.

Lucky Star

Se procedează în felul următor:

Se introduce șiretul prin gaura numărul șase de pe partea dreapta a pantofului lăsând un capăt mai scurt în exteriorul acestuia.

În continuare vom lucra cu capătul mai lung al șiretului introducând-ul din interior spre exterior în gaura cu numărul unu de la baza pantofului. Trecem apoi pe partea opusă din interior spre exterior tot în gaura numărul unu.

Lăsăm o buclă care să ajungă până în dreptul găurii cu numărul cinci și din interior spre exterior introducem în gaura numărul patru. Trecem apoi șiretul prin bucla lăsată pe partea opusă din exterior în interior ca în continuare pe aceeași parte din interior spre exterior în prima gaură a pantofului și pe diagonala în gaura numărul patru din exterior în interior. Pe aceeeași parte introducem din interior spre exterior în gaura cu numărul unu.

Și din nou pe diagonala din exterior în interior în gaura cu numărul patru. În continuare pe aceeași parte din interior spre exterior în gaura numărul cinci. Trecem din nou prin bucla, introducem în gaura numărul cinci de pe partea stânga din exterior spre interior, iar apoi pe aceeași parte în gaura cu numărul șase din interior în exterior.

Îți place cum a ieșit?

Încearcă și tu !

About the Author: Ciprian

3 Comments

  • Răspunde Originals

   Bună, Alex!

   Alegerea tehnicii de legare a șireturilor, indiferent de numărul găurilor, ține atât de designul pantofului, cât și de stilul celui care îl poartă.
   Recomandarea Originals este maximum de creativitate, originalitate și libertate stilistică!

   Iar, ca recomandări punctuale, poți opta pentru:

   – alegerea unor șireturi speciale (circulare, ceruite, din piele, elastic sau orice alt material ți se pare ofertant), în stilul pantofului, a ținutei sau a contextului în care îi porți;
   – crearea unor contraste cromatice sau asocierea de culori complementare, pentru obținerea unui efect vizual original și stylish (e.g. poți combina mai multe culori de șireturi);
   – legarea acestora într-un mod creativ și neconvențional, respectând stilul ținutei și contextul în care îi vei purta (e.g. șireturile pot fi trecute doar prin una sau două găuri sau pot fi scoase cu desăvârșire pentru un look urban, în stilul hip-hop).

   Aici vei găsi câteva recomandări de pantofi cu patru, respectiv opt găuri, din oferta actuală Originals.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.