Tehnici de legare a sireturilor – Galaxy

Așa cum te-am obișnuit Originals.ro îți prezintă o nouă metodă de legare a șireturilor.

Galaxy

Se procedează în felul următor:

Se introduc ambele capete ale şireturilor prin cele două găuri de la baza pantofului din interior spre exterior. Capătul stâng se introduce pe partea opusă în gaura cu numărul trei din interior spre exterior. Şi în continuare pe aceeaşi parte din interior în exterior în gaura cu numărul doi. Celălalt capăt îl introducem pe partea opusă în gaura cu numărul trei din exterior în interior.

Cu capatul din stânga pe partea opusă in gaura cu numărul doi se introduce din interior spre exterior. În continuare pe aceeaşi parte in gaura cu numărul patru din interior în exterior. Celalalt capăt îl introducem din interior spre exterior în gaura numărul cinci. Celalalt capăt îl introducem pe partea opusă din interior în exterior în gaura numărul şase. Continuăm cu celalalt capăt, îl introducem in gaura numărul cinci din exterior in interior pe partea opusă, şi în continuare pe aceeaşi parte dar din interior spre exterior în gaura cu numărul patru.

Încheiem introducand capătul pe partea opusă în gaura numărul şase.

Îți place cum a ieșit?

Încearcă și tu !

About the Author: Ciprian

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adauga Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.