Susținem România la Jocurile Olimpice

Sportivii români intră în competiție pentru:

Ora 11.00 – Tir sportiv

Ora 11.30 – Canotaj (Eton Dorney), Judo

Ora 12.00 – Înot (Olympic Park – Aquatics Centre), Tenis de masă

Ora 12.30 – Scrimă (ExCeL – South Arena 1), Înot, Canotaj (Eton Dorney)

Ora 13.30 – Tenis (Wimbledon)

Ora 17.30 – Tenis de masă

Ora 18.30 – Gimnastică (North Greenwich Arena – O2)

Ora 21.00 – Haltere (ExCeL – North Arena 3), Tenis de masă (ExCeL – North Arena 1)

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.