Supra – noul brand din magazinul online Originals

Brand nou Supra

Avem puţine cuvinte să îţi spunem cât de entuziasmaţi suntem de ceea ce ni s-a întâmplat. Cum, nu ai aflat încă? Atunci să-ţi explicăm. Ei bine, de câteva zile portofoliul Originals, de care trebuie să mărturisim că suntem foate mândri, tocmai s-a mărit cu un nou brand, devenit extrem de popular în rândul tinerilor de pretutindeni.

Supra, căci despre el vorbim, a reuşit să-i cucerească pe toţi cei pasionaţi de skate, făcând furori chiar şi printre cei mai renumiţi artişti din Statele Unite ale Americii. Cum a apărut acest brand şi de ce încălţămintea care îi poartă numele a devenit atât de îndrăgită îţi spunem imediat.

Povestea brandului Supra

Brandul Supra a fost fondat în anul 2006 de către californianul Angel Cabada. Cu toate că la început Cabada se dedica creării de îmbrăcăminte în parteneriat cu prietenii săi, în mai puţin de trei ani acesta a reuşit performanţa de a construi unul dintre cele mai îndrăzneţe brand-uri de încălţăminte, da, ai înţeles bine, pentru skateboarding.

Iar Chad Muska, Erik Ellington, Jim Greco, Tom Penny şi Antwian Dixon sunt numele celor mai influenţi skateri din lume de a căror admiraţie şi sprijin se bucură brandul. Dar lista nu se opreşte aici. În 2012, într-un interviu despre lansarea catalogului de prezentare a brandului, Erick Ellington afirma: “Este incredibil să vezi că un brand ca acesta reuşeşte să aibă atât de mult succes, putând totodată să dispară cu uşurinţă. Mă simt norocos şi onorat. Sunt foarte mândru să fiu parte la acest eveniment”. Pe lângă aceştia, Supra a captat şi interesul câtorva dintre cei mai celebri artişti din lumea muzicii, precum Justin Timberlake, Jay-Z, Lil Wayne, Steve Aoki şi DJ Kid Millionaire.

Prin ce se remarcă încălţămintea Supra?

Dacă ai deja una sau mai multe perechi de pantofi sport Supra, înseamnă că ştii cât de cool şi de confortabili sunt. Dacă însă abia faci cunoştinţă cu acest brand, atunci trebuie să ştii că te vei îndrăgosti de ei de la prima purtare. De ce? Întâi de toate pentru că sunt concepuţi şi realizaţi de oameni cu adevărat pasionaţi de ceea ce fac. Iar acest aspect se reflectă în designul inedit si spectaculos pe care îl au, dar şi în confortul şi protecţia pe care o oferă. Creată pentru cei care care îşi doresc un outfit original, încălţămintea Supra se remarcă prin atenţia deosebită acordată detaliilor şi alegerii materialelor de înaltă calitate. Aşa se explică numărul din ce în ce mai mare al clienţilor foarte mulţumiţi de brandul Supra.

De la skateboarding la stilul street

Graţie designului unic, a materialelor alese, precum şi a combinaţiilor neconvenţionale pe care le realizează designerii Supra, acest brand îşi surprinde fanii prin fiecare model lansat. Tocmai de aceea, trecerea de la încălţămintea dedicată exclusiv skateboardingului la cea specifica stilului street a fost absolut firească.

Pantofii sport Supra Skytop sunt cel mai reprezentativ model pentru acest mix. Realizaţi în colaborare cu Chad Muska, aceşti pantofi îmbină perfect elementele caracteristice încălţămintei pentru skate cu cele ale stilului street. Într-un interviu, Muska afirma: “Nu am niciodată aşteptări legate de ceea ce creez, pentru că acestea sunt o piedică în procesul de creaţie. Prin urmare dau tot ce am mai bun, astfel încât să realizez ceva în care să cred şi de care să fiu mândru.”

Tu ce părere ai despre încălţămintea Supra?

adidasi-barbati-supra-skytop-s18265-14585-1

Pantofi sport Supra Skytop

adidasi-barbati-supra-hammer-run-s55043-14587-1

Pantofi sport Hammer Run

pantofi-casual-femei-supra-womens-vaider-sw28292-14586-1

Pantofi sport Supra Vaider

pantofi-casual-barbati-supra-hammer-run-s55049-14583-1

Pantofi sport Supra Hammer Run

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.