Skechers Go Flex – pantofii care reinventează mersul pe jos

skechers-go-flex-blog

Skechers a devenit cunoscut în aproape întreaga lume ca fiind unul dintre brand-urile ce creează cea mai confortabilă încălţăminte. În plus, aceasta se bucură şi de elemente fashion şi de un design unic, oferind celor care o poartă încă un motiv pentru a o îndrăgi. Iar dacă eşti una dintre persoanele care optează pentru produsele acestui brand, indiferent că vorbim de încălţăminte pentru hiking, alergare ori walking, înseamnă că ştii exact despre ce discutăm.

Tocmai de aceea, mai multe celebrităţi – printre care Meghan Trainor şi Demi Lovato – au devenit ambasadori ai acestui brand de-a dreptul remarcabil. Fondat în anul 1992, Skechers se poate lăuda cu două divizii diferite de încălminte: divizia de lifestyle – care include liniile BOBS şi Relaxed Fit – şi divizia performance din care fac parte liniile GOrun şi GOwalk. Ei bine, din cea din urmă linie, adică din GOwalk, fac parte şi pantofii de walking Skechers Go Flex.

De ce sunt pantofii Skechers Go Flex atât de speciali?

Cu toţii ne dorim o încălţăminte confortabilă, indiferent că mergem la shopping sau ieşim la o plimbare în oraş. Aşa e? Se pare că designerii Skechers tocmai la acest aspect s-au gândit, din moment ce au conceput pantofii Go Flex, creaţi exclusiv pentru walking.

Dincolo de faptul că asigură un confort excepţional în timpul mersului, aceştia sunt atât de flexibili încât se mişcă odată cu tine. Şi chiar asta fac. În plus, sunt foarte uşori, versatili şi cu un design trendy şi stylish. Dar mai bine să aruncăm o privire atentă asupra lor şi să vedem care sunt tehnologiile prin care se disting de alţi pantofi de walking.

  • Goga Mat Technology

Această tehnologie ultra-modernă, bazată pe spumă Memory, are rolul de a-ţi oferi un confort de care să te îndrăgosteşti instant. Goga Mat se găseşte la nivelul talpei interioare a pantofilor, fiind extrem de moale la atingere. Dincolo de asta, graţie acestei tehnologii, te vei bucura de o fixare ergonomică pe care nu o vei mai întâlni nicăieri.

  • Resalyte Sole

Întâlnită la nivelul tălpii intermediare, această tehnologie se caracterizează tot prin incorporarea unor materiale bazate pe spumă Memory. Astfel, şocurile care apar în momentul contactului cu solul sunt absorbite mai uşor, picioarele tale fiind protejate de fiecare dată când porţi pantofii. În plus, tehnologia Resalyte face ca pantofii să fie foarte uşori şi durabili, aşa încât tu să te bucuri de ei timp îndelungat.

  • GoFlex

GoFlex este, de departe, una dintre cele mai extraordinare tehnologii prin care se remarcă pantofii de walking concepuţi de Skechers. Prezentă la nivelul tălpii exterioare, tehnologia GoFlex are rolul de a-ţi oferi o flexibilitate optimă. În momentul în care mergi, pantofii Skechers Go Flex iau forma mişcării pe care o execută piciorul tău, mergând odată cu tine.

  • Quick-Fit

Pentru că este foarte important să beneficiezi de stabilitate în timp ce mergi, pantofii Skechers Go Flex au fost prevăzuţi cu sistemul Quick-Fit. Acesta este prezent în zona călcâiului şi are rolul de a asigura o fixare rapidă şi extrem de uşoară a piciorului. Astfel, mersul pe jos va deveni o adevărată plăcere.

Tu ce părere ai despre pantofii de walking Skechers Go Flex?

pantofi-casual-femei-skechers-go-flex-14010tpe-14444-1

Pantofi sport Skechers Go Flex

pantofi-casual-femei-skechers-go-flex-14010nvgy-14445-1

Pantofi sport Skechers Go Flex

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.