Skechers a ajuns la Originals

Brand-nou-sketchers

Îţi place la nebunie Skechers? Dacă da, avem pentru tine o veste care te va bucura enorm. Ei bine, da! Câteva dintre cele mai cool şi trendy articole de încălţăminte Skechers tocmai au ajuns la Originals! Autentice, colorate şi cu un design menit să-ţi scoată outfitul din anonimat, modelele ce te aşteaptă pe site-ul nostru te vor face să te îndrăgosteşti instant, indiferent că eşti sau nu fan al acestui brand.

Curios să afli mai multe despre Skechers?

Fondat în 1992, în Los Angeles, de către Robert Greenberg, Skerchers a cunoscut o ascensiune extrem de rapidă. Aşa se explică motivul pentru care în anul 2014, revista Forbes a declarat că Skechers este “cel mai cool brand in U.S.A”.

Însă odată cu trecerea anilor, brandul a devenit faimos şi dincolo de graniţele Americii. Astăzi, Skechers se poate mândri cu faptul că produsele sale sunt apreciate şi achiziţionate de oameni din peste 120 de ţări ale lumii, printre care se numără şi Brazilia, Japonia, Chile, dar şi şi ţări din Asia, Europa de Est şi cea de Vest.

Şi asta nu e tot! Graţie standardelor de calitate pe care le impune, a designului original şi a spiritului “young & free” pe care îl insuflă tinerilor de pretutindeni, Skechers a reuşit să cucerească şi câteva nume importante din lumea muzicii, a televiziunii şi a sportului. De menţionat sunt Demi Lovato, Meghan Trainor, actriţa şi modelul Kelly Brook, precum şi vedetele baseball-ului Pete Rose şi Mariano Rivera.

Gata? Eşti nerăbdător să vezi modelele pe care le-am selectat cu atenţie pentru tine? Atunci intră pe site-ul Originals şi aruncă o privire! Suntem siguri că o să-ţi placă ce vei găsi!

cizme-femei-skechers-earthwiseposey-34054choc-13727-1

Cizme Skechers Earthwise-Posey

ghete-barbati-skechers-go-walk-citysierra-53829nvgy-13735-1

Ghete Skechers Go Walk City-Sierra

ghete-copii-skechers-meccabunkhouse-93158lblk-13736-1

Ghete Skechers Mecca-BunkHouse

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.