Site-ul www.originals.ro

About the Author: Ciprian

44 Comments

 1. Răspunde ComyN

  aduceti si Nike Air Force1 cva de genul http://www.global-b2b-network.com/direct/dbimage/50284167/Nike_Air_Force_1st.jpg …credk s-ar cumpara….

 2. Răspunde BawR.K.E.S.

  Cred ca o tema cu nuanta Hip Hop ii lipseste Originals-ului.Cat despre functionalitate, este perfect!

 3. Răspunde Vasile

  Intregul continut al site-ului www.originals.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Originals S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

  Aici includeti cumva si pozele care le luati de pe alte site-uri?

 4. Răspunde Originals

  Toate pozele sunt facute de originals.ro sau luate de la furnizorii cu care acesta are contract, nu sunt luate de pe alte site-uri.

 5. Răspunde Adi

  1.Din moment ce marimile(in cm) difera de la un produs la altul, ar fi interesant sa aveti ceva de genul “Cauta dupa marime” insa sa fie in cm.
  De exemplu….o sortare pt tricouri cu cel putin 50 cm in piept.

  2.Un wishlist ar fi binevenit. Sau un mod sa comparam produse. Poate “comparam” e prost spus…dar sa putem vedea mai multe produse alese la un loc.

  Daca se poate, bineinteles. Razz

 6. Răspunde sorin

  deci un singur lucru as ma vrea….sa aduceti incaltaminte nike,imbracaminte nike,adidas,puma ca is aproape numai ecko,g-unit,reebok. daca m-ai aduceti si astea…cumpar numai de aici…in secial nike-urile imi plac…Grin

 7. Răspunde Originals

  Desigur. Majoritatea brand-urilor sunt fabricate in china deoarece forta de munca este foarte ieftina acolo. Asta nu inseamna ca nu sunt originale. Spre exemplu:

  http://www.corporatenews.ro/articol/FMCG/14300/Adidas-reloca-fabricile-din-China.html

  Nike has more than 500 Locations around the world and offices located in 45 countries outside the United States.[6] Most of the factories are located in Asia, including China, Taiwan, India, Turkey, Thailand, Vietnam, Pakistan, Philippines, Malaysia, and Korea.

  http://www.nike.com/nikebiz/gc/mp/pdf/disc…ist_2005-06.pdf

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.