Show us your 11 şi poţi câştiga un voucher de 1100 Ron

Se apropie ziua Originals, iar pentru a sărbatori ţi-am pregătit un super concurs!

Originals există de 11 ani doar pentru ca tu să te bucuri de cea mai cool experienţă de shopping online din România. Vino să sărbătorim împreună puterea lui 11! Show us your 11, iar noi iţi vom oferi 1100 lei să iţi iei tot ce vrei de pe Originals.

Ce trebuie să faci?

  • Pune-ţi în valoare creativitatea! Realizează o fotografie în care să apară numărul 11 într-un mod cât mai creativ.
  • Intră pe pagina de facebook Originals, https://www.facebook.com/Originals.ro, şi trimite-ne poza într-un comentariu la postarea noastră.
  • Adună cât mai multe like-uri pentru a fi sigur că poza ta va intra în top 11 al fotografiilor cu cele mai multe aprecieri.

Fii pe fază când vom extrage câştigătorul prin intermediul Random.org. Poţi fi chiar tu!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.