Sărbătorim împreună 10 ani de Originals

blog

Hai să sărbătorim împreună! Originals împlineşte 10 ani de activitate, iar tu eşti invitatul nostru. Da, ai înţeles bine! Spre deosebire de alţii, nu facem cinste cu tort, nu te scoatem în oraş, însă ţi-am pregătit peste 1000 de oferte uber-cool. De ce? Pentru că datorită ţie am reuşit să ajungem atât de departe. Tu eşti motivul pentru care încercăm să devenim din ce în ce mai buni, astfel încât tu să te bucuri de articole vestimentare, de încălţăminte şi de accesorii originale, în trend şi realizate după cele mai înalte standarde de calitate impuse de brandul al cărui nume îl poartă.

Cum a început povestea Originals?

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne amintim cu drag de începutul Originals. E drept că nu a fost uşor, însă dorinţa de a crea un magazin online multibrand care să te ajute să-ţi exprimi personalitatea, stilul de viaţă şi pasiunea pentru sport printr-un outfit cool şi original ne-a motivat să depăşim fiecare piedică.

Din primul moment am ştiut cât de importante sunt pentru tine autenticitatea, calitatea, precum şi diversitatea produselor pe care ţi le doreşti la tine în garderobă şi, tocmai de aceea, ne-am dedicat în totalitate selectării pieselor de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesoriilor concepute de brandurile tale preferate, dar şi oferirii unor servicii unice în România.  Iar faptul că pe 27 martie sărbătorim 10 ani de activitate ne confirmă încă o dată că am făcut cea mai bună alegere de până acum.

Originals în 2016

În prezent, Originals se bucură să aibă peste 80.000 de clienţi unici mulţumiţi şi peste 180.000 de produse de brand vândute, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru a sărbători din plin cei 10 ani de existenţă pe piaţa de profil din România. Şi asta nu e tot!  Originals este distribuitor oficial pentru 29 de branduri faimoase, precum adidas, Nike, Puma, Converse, Lacoste, Vans şi  UGG Australia, ceea ce înseamnă că suntem un magazin online în care poţi avea încredere.

În plus, premiile pe care le-am primit de-a lungul timpului, aici menţionând „Magazinul anului în online” în 2012, în cadrul Galei Premiilor e-Commerce, „Best User Experience” acordat de Marketizator în 2014, „Cel mai bun magazin online” , precum şi magazinul cu „Cea mai bună utilizare a instrumentelor de promovare Google”e în 2015, în cadrul proiectului Fashionable by Google ne ambiţionează să ne depăşim propriile limite în fiecare zi. Astfel, avem certitudinea că tu vei primi în colet fix ceea ce îşi doreşti.

Şi, dacă tot se apropie ziua noastră, atunci află că ne-am decis să petrecem 3 zile şi 3 nopţi.  Nu exact ca în basme, asta e cert, ci într-un mod unic, care ne reprezintă. Ei bine,  începând de vineri – 25 martie –  şi până duminică inclusiv – 27 martie – , pe site-ul Originals te aşteaptă peste 1000 de oferte de care te vei îndrăgosti instant. În plus, poţi profita şi de serviciile noastre gândite special pentru tine, şi anume Cabina de probă şi 200 de zile de garanţie.  Aşa-i că-ţi place cum sună?

Atunci să înceapă petrecerea!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.