Românii își iubesc orașele

Ne bucurăm că există atât de mulți români care își iubesc orașul în care locuiesc sau orașul în care au copilărit.

Nu uita, concursul are doua etape. După prima etapă vor rămâne doar 8 participanți, din fiecare regiune se va alege cea mai votata fotografie pentru a merge mai departe în cursa pentru cele trei mari premii. Însă, după prima etapă se vor oferi premiile speciale, astfel încât fiecare participant are mai multe șanse de a câștiga un premiu.

Premiile speciale sunt:

Voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei pentru cea mai originală fotografie. Noi vrem să vedem latura ta cea mai originală, vrem să ne arăți cât ești de fotogenic și cum reușești cu să incluzi logo-ul Originals așa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum.

Premiul pentru „Cea mai mare gașcă”, voucher în valoare de 200 de lei. Vei fi răsplătit dacă ai o gașcă de prieteni pe care îi convingi să facă o poză cu tine și împreună să susțineți orașul și Originals.ro.

Aceste premii vor fi oferite de organizatorii concursului fotografiilor care se încadrează în aceste criterii.

Pentru a oferi șanse egale tuturor celor se înscriu în concurs, fotografiile care nu se încadrează în prevederile regulamentului vor fi descalificate din concurs.

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.