România are trei medalii olimpice

Sportivii români de la Londra au adus deja României 3 medalii olimpice:

  • Alina Dumitru – argint (Judo)
  • Alin Moldovanu – aur (Tir)
  • Corina Căprioru – argint (Judo)

În această seară urmează finala la gimnastică feminină, sport unde echipa României s-a numărat constant printre favorite.

Echipa Originals.ro le urează succes.

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals
Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!
Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.
Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.
www.originals.ro

Lasă un răspuns