Returnarea produselor – sfaturi utile

Originals.ro este singurul magazin online care oferă „Extra returnare” de 366 de zile, față de cele 10 zile prevăzute prin lege, pentru suma modică de 1 leu.

Poți returna produsul în perioada de 366 de zile pentru orice motiv, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost trimis (produsul va fi apoi trimis unui alt client). Ai dreptul apoi sa îți alegi același produs cu o altă mărime sau chiar un alt produs, consultanții noștri te vor ajuta la fiecare pas. În cazul returnării, cheltuielile pe care și le asumă clientul sunt cele de transport. (citește mai multe aici)

Pentru a ne asigura că procesul de returnare va decurge rapid și ușor vom trasa aici câteva sfaturi de care ar trebui să țineți cont la primirea coletului de la Originals.ro.

  • Nu aruncați ambalajele – cel mai probabil nu va fi nevoie să returnați produsele însă noi vă sfătuim să nu aruncați ambalajele înainte de prima probă. Produsele pot fi returnate doar în ambalajele originale (mai ales în cazul încălțămintei), iar cutia în care a fost transportat coletul te va ajuta la împachetarea produselor.
  • Probați produsul cu atenție – în cazul pantofilor sport sugerăm ca prima probă să se facă cu o pereche de șosete noi,  în cazul hainelor sugeram ca prima proba sa se facă fără machiaj și fără cremă pe mâini (orice produs cu pete, semne de uzură și mirosuri improprii nu va fi acceptat).
  • Ambalați produsele cu grijă – în cazul în care ați decis să returnați produsele, este bine să luați în considerare manipularea coletului în timpul transportului, de aceea vă rugam să nu lipiți scotch direct pe ambalajele originale și să securizați bine pachetul astfel încît produsul să nu iasă din colet (dacă aveți ambalajele în care ați primit coletul vă va fi mult mai ușor).

Mai jos exemplificăm prin imagini diferența între un produs care se primește la returnare și un produs care se refuză la returnare.

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.