Regular Fit versus Slim Fit

Regular fit vs slim fit

Tu de ce ţii cont atunci când îţi înnoieşti garderoba? De trend, de elementele de design ale articolelor vestimentare sau poate de materialele din care sunt realizate? Ei bine, cu toate că şi aceste aspecte sunt importante atunci când vine vorba de hainele pe care le achiziţionăm, mai există un criteriu căruia trebuie să-i acordăm mare atenţie.

Şi, dacă e să ne ghidăm după zicala “moda e cum îţi stă bine”, atunci trebuie să avem în vedere şi croiala pieselor vestimentare care ne captează privirea. De ce este acest aspect absolut esenţial? Ei bine, pentru că domeniul fashion s-a dezvoltat atât de mult încât, astăzi, marile branduri îşi surprind fanii cu articole de îmbrăcăminte ce au croieli dintre cele mai diverse.

Însă pentru a arăta extraordinar şi a-i uimi pe toţi cei din jurul tău cu un outfit cool, tricoul, pantalonii ori jacheta pe care o porţi trebuie să se potrivească perfect corpului tău şi să-l pună în valoare. Aşa e? De aceea, am decis să îţi spunem care sunt cele mai întâlnite tipuri de croială şi cum poţi face diferenţa între ele.

Regular Fit

Ai o conformaţie mai robustă? Atunci indicat este să optezi pentru piese vestimentare cu o croiala de tip regular fit. Deşi aceasta este confundată adesea cu o croială clasică sau relaxed fit, există totuşi o mică diferenţă între ele. În timp ce croiala clasică implică folosirea unei cantităţi mai mari de material pentru a avea un design cât mai funcţional, croiala regular fit înseamnă că un articol vestimentar se va mula pe corpul tău, dar va permite totodată pielii tale să respire în voie.

Slim Fit

Dacă eşti mai degrabă suplu ori suplă, cea mai bună alegere pe care o poţi face sunt articolele de îmbrăcăminte cu o croială de tip slim fit. De ce? Pentru că acestea sunt mai cambrate şi au fost realizate astfel încât să urmeze liniile corpului tău. Astfel, vei obţine un outfit care îţi va avantaja şi pune în evidenţă silueta.

Ţie ce tip de croială ţi se potriveşte?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.