Reebok

Reebok

Firma REEBOK International Ltd, cu sediul la Stoughton, Massachussets (Reebok) este un lider mondial in proiectarea, fabricarea si distributia incaltamintei de sport, fitness si casual, precum si a echipamentului si a altor accesorii sportive.

Istoria firmei Reebok incepe in anul 1895 la Bolton, Anglia, continua cu patrunderea in 1979 pe piata Statelor Unite, dupa care la sfirsitul anilor 80 ne confruntam cu o perioada de puternica expansiune mondiala. Reebok este una din cele trei firme, angajate intr-o competitie acerba pentru obtinerea suprematiei pe piata europeana si asiatica.

Motivul care a stat la baza infiintarii firmei din Anglia a fost unul cit se poate de simplu: atletii doreau sa alerge mai repede. Asa ca in 1890 Joseph William Foster a creeat unul din cele mai cunoscute modele de pantofi de atletism, avind incorporate crampoane.

Odata intrat in aceasta afacere il gasim in anul 1895 executind pentru atletii de virf pantofi speciali pentru alergare; in scurt timp firma “J.W. Foster and Sons” isi creeaza o clientela internationala printre sportivii de elita.

In 1992 a initiat o campanie de schimbare a imaginii si anume de la imaginea brand-ului identificat in principal cu activitatea de fitness si gimnastica aerobica cu una similara in cadrul altor discipline sportive.

Au fost creeate o multime de modele de incaltaminte si echipament de sport, destinate fotbalului american si celui european, baschetului, alergarilor de pista si fond, precum si altor sporturi.

Reebok intelege ca oamenii sunt, mai presus de toate, unici. Poziţionare Reebok reflecta acest lucru si sarbatoreste calitatile distincte, care fac oamenii ceea ce sunt – punctele lor unice de vedere, stilul lor individuale si talentele lor remarcabile.

Reebok celebrează individualitatea lor, autenticitatea lor, precum si curajul de care este nevoie pentru a-ti construi propria cale a maretiei.

In timp ce unii pot face apel la nebunie si excentric, Reebok face apeluri la vizionar si original.

Vanzarile nete in anul 2002 s-au ridicat la $3,128 milioane, cu o crestere de 5% fata de cele din 2001 care au totalizat $2,993 milioane.

Reebok


About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.