Reebok – performanţă şi inovaţie

reebok-performanta-si-inovatie

 

 

Firma REEBOK International Ltd, cu sediul la Stoughton, Massachussets (Reebok), este considerat un lider mondial in proiectarea, fabricarea si distributia incaltamintei, pieselor vestimentare si a accesoriilor dedicate sporturilor.

 

Istoria firmei Reebok incepe in anul 1895 în Bolton, Anglia, si continua cu patrunderea, in 1979, pe piata Statelor Unite. La sfarsitul anilor ’80, firma Reebok cunoaste o perioada de puternica expansiune mondiala.

De atunci, aceasta este una dintre cele mai importante firme producatoare de articole sportive, angajate intr-o competitie acerba pentru obtinerea suprematiei pe piata europeana si asiatica.

 

Motivul care a stat la baza infiintarii firmei din Anglia a fost unul cat se poate de simplu: atletii doreau să alerge mai repede.
Astfel ca, in 1890, Joseph William Foster a creat unul din cele mai cunoscute modele de pantofi de atletism, avand incorporate crampoane.

 

Odata intrat in aceasta afacere, ajunge sa creeze incepand din 1895, pantofi speciali pentru alergare, dedicati celor mai buni atleti ai lumii, iar in scurt timp, firma “J.W. Foster and Sons” isi creează o clientela internationala in randul sportivilor de elita.

In 1992, Reebok initiaza o campanie de schimbare a imaginii, asociind brandul cu activitatea de fitness si gimnastica aerobica, pentru a raspunde unor nevoi specifice a clientilor si a se diferentia in piata in raport cu principalii concurenti.

Ulterior acestei campanii au fost create articole de incaltaminte, imbracaminte si accesorii destinate fotbalului american si celui european, baschetului, alergarilor de pista s.a., Reebok largindu-si oferta de produse pentru tot mai multe sporturi.

Reebok intelege ca oamenii sunt, mai presus de toate, unici, iar pozitionare brandului Reebok reflecta acest lucru, valorizand calitatile distincte care fac oamenii ceea ce sunt – punctele lor unice de vedere, stilurile lor vestimentare si talentele lor remarcabile.

Astfel, spiritul vizionar si original in crearea tuturor produselor care poarta numele brandului Reebok celebreaza individualitatea, autenticitatea si curajul celor care le poarta de a-si construi propria cale a maretiei.

 

Originals îţi prezintă câteva dintre cele mai cool item-uri din această toamnă de la Reebok:

 

adidasi-copii-reebok-gl-3000-ar2004-15235-1

Pantofi sport Reebok GL 3000

colanti-barbati-reebok-wor-compr-tight-ay2283-15230-1

Colanti Reebok WOR COMPR TIGHT

jacheta-barbati-reebok-os-quik-trk-jkt-s93609-15224-1

Jacheta Reebok OS QUIK TRK JKT

geanta-unisex-reebok-os-m-48l-grip-ay0234-15252-1

Geanta Reebok OS M 48L GRIP

bustiera-femei-reebok-wor-sh-bra-ay2140-15236-1

Bustiera Reebok WOR SH BRA

tricou-barbati-reebok-os-speedwick-delta-tee-ax9362-15237-1

Tricou Reebok OS SPEEDWICK DELTA TEE

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.