Puma Running iti scoate in evidenta spiritul de atlet!

Creata pentru atletii profesionisti dar si pentru cei care pur si simplu doresc sa arate bine colectia Puma Running este un amestec intre performanta si moda, fiind la intesectia dintre sport si stil.
Viteza si confortul sunt punctul central al acestei colectii. Toti pantofii sport fiind creati folosind o noua tehnologie denumita L.I.F.T. (Light Injected Foam Technology). Cu ajutorul acestei tehnologii toate materialele in exces sunt taiate si eliminate cu scopul de a crea produse usoare, ergonomice si aerisite.
Prin intermediul acestei colectii Puma este pe pista inca din 1948 si dupa sase decenii de alergare a acumulat sute de kilometri, momente memorabile si multa distractie. De-a lungul anilor Puma si-a creat obiceiul de a lucra cu cei mai rapizi oameni de pe pamant. Cea mai valoroasa credinta transmisa de Puma prin aceasta colectie este ca a fi mai rapid e mai distractiv. La Puma cel mai important lucru nu este castigarea medaliei de aur (desi si aceasta are avantajele sale) ci de a te distra…in cel mai rapid ritm posibil.
Pentru a fi mai aproape de Puma si a cunoaste cat mai bine colectia Running v-am atasat un catalog in care sunt prezentate produsele din aceasta colectie si specificatiile lor tehnice.Catalog Puma Running

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.