Puma lanseaza colectia Love=Footbal

“Footbalul este dragoste, din acest motiv il jucam oriunde cu bucurie si pasiune. Este motivul pentru care credem in mituri si legende. Este motivul pentru care imbratisam straini. Este motivul pentru care stim ca orice se poate intampla pana la auzul fluierului final.” – Puma

Inaintea Campionatului Mondial de Footbal din Africa de Sud, ce va avea loc in iunie 2010, Puma lanseaza o campanie interesanta, ” Love=Footbal”, adica dragostea este reprezentata de footbal.

Initiativa nu este intamplatoare deoarece Puma sponsorizeaza douasprezece echipe africane, din care patru participa la acest campionat.

Pentru prima data in istoria companiei, Puma isi modifica logo-ul, inlocuind puma cu imaginea Continentului African.

Puma lanseaza, cu aceasta ocazie o linie noua de produse, V.1 inspirata din footbalul african. Aceasta colectie este sustinuta de campania “Love= Footbal” si de staruri ale footbalului african precum Samuel Eto’o, Emmanuel Eboue si Chinedou Obasi.


About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.