BLACK FRIDAY – până la 70% reducere

Nu rata reducerile de până la 70% de vineri, 23 noiembrie 2012 – Black Friday.

Black Friday va incepe Vineri, 23 noiembrie 2012, ore 00.00 si se va incheia la ora 23:59.

Vei avea partea de cele mai mari reduceri la sute de produse, pana la 70%, si cea mai mare surpriza:

TRANSPORT GRATUIT*

Consultanții noștri vor fi alaturi de voi toată ziua de vineri, la telefon și chat.

*Pentru comenzi in valoare de peste 249 lei.

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

2 Comments

    • Răspunde Originals

      Oferta cu transportul gratuit este supusa unor termeni si conditii. In acest caz, este vorba despre o comanda cu valoare minima de 249 lei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.