Precizari referitoare la campania Castiga Bani!

Originals – Departamentul programare

In ultima perioada tot mai multi participanti ai campaniei “castiga bani” (in special proprietarii de site-uri) au incercat sa acumuleze puncte promo prin metode care incalca regulamentul campaniei dupa cum urmeaza:

 • Folosirea unui iframe a carui dimensiuni height si width sunt egale cu 0

Iframe-ul incarca de fiecare data scriptul originals care contorizeaza vizitorii noi. In concluzie cand cineva intra pe site-ul unui utilizator din campanie, acesta ia automat datele sale si le trimite catre serverul originals fara ca utilizatorul sa fie trimis pe originals.ro

Desigur au aparut si variante mult mai inteligente cand utilizatorii au pus baner in cadrul site-ului, dar totodata au folosit in background iframe-ul
Se pare ca romanii nu duc lipsa de inspiratie; voi da in continuare cel mai bun exemplu de folosire a iframe-ului.
Utilizatorul creaza in cadrul site-ului lui o pagina exemplu.php pagina care redirectioneaza automat userul catre originals trecand prin scriptul de memorare al datelor. Apoi pune textul cu mesajul precizat in campania originals care atunci cand este accesat duce catre pagina exemplu.php . Jos in cadrul site-ului foloseste un iframe cu dimensiuni 0 in care de fiecare data cand intra un utilizator se acceseaza pagina exemplu.php. Tehnica este folosita pentru cazul in care cineva ar scana codul din interior dupa cuvantul originals sa nu gaseasca nimic in nerergula.

 • Alta tehnica des intalnita in campanie este deschiderea automata a unui pop-up folosind javascript in momentul in care un utilizator acceseaza o categorie sau voteaza site-ul sau acceseaza un banner din cadrul site-ului sau.

Aceasta modalitate functioneaza foarte bine pentru proprietarul site-ul, dar sa ne gandim la senzatia de frustrare pe care o traieste utilizatorul care in momentul in care incearca sa acceseze anumite informatii se deschid 10 ferestre. Oare merita tratati in acest fel? Ganditi-va ca ei sunt cei care au ridicat site-ul dumnevoastra.

Originals retine cat a stat pe site fiecare vizitator adus de campanie si cel mai important lucru retine codul intreg al paginilor prin care a trecut inainte sa ajunga pe originals.ro
In momentul in care participantul doreste sa-si foloseasca punctele, aceste date sunt verificate iar daca sunt depistate astfel de situatii contul participantului se blocheaza si toate punctele se anuleaza.
Daca pe perioada campanei ati folosit aceste metode este bine sa trimiteti un e-mail la adresa promovare [@] originals.ro pentru ca punctele dumnevoastra sa fie sterse si sa incepeti campania de la 0.

In final dorim sa terminam acest articol intr-o nota optimista. Felicitam numerosii utilizatori ai campaniei care prin metode corecte au reusit sa aiba rezultate foarte bune.

About the Author: Ciprian

139 Comments

 1. Răspunde Alex

  Se poate comanda un produs si palti cu puncte promo in aceasta perioada in care se lucreaza la site?

  • Răspunde admin

   Desigur. Drept dovada comanda dvs a fost preluata si expediata astazi. Va multumim

 2. Răspunde redhat

  reclamele pe hi5, messenger, hub-uri dc, atata timp cat au legatura cu produsele de pe site sunt permise?

  • Răspunde admin

   intrati in contul dumnevoastra de utilizator de pe site si acolo se afla sectiunea rapoarte

 3. Răspunde redis

  buna ziua..as vrea sa pun link ul pe prima pagina a unui joc online la secttiunea Va recomandam :..
  din pacate acolo nu pot scrie toata prezentarea aia care este data de dvs., ci numai originals.ro sau www.originals.ro ..ar fi ok chestia asta?

 4. Răspunde Chirica

  Buna cat timp pot sa strang punctele promo pot sa strang 1 luna sau este un anumit timp, si cum le folosesc cand am mai multe sa dau o comanda de ex. Multumesc

  • Răspunde admin

   Perioada este nedeterminata. Puteti folosi oricand punctele promo. In cazul in care vom decide intreruperea campanie vom anunta cu o luna inainte.

 5. Răspunde Constantin

  “Originals retine cat a stat pe site fiecare vizitator adus de campanie si cel mai important lucru retine codul intreg al paginilor prin care a trecut inainte sa ajunga pe originals.”

  Spuneti ca, Originals retine codul intreg al pagginilor prin care a trecut inainte sa ajunga pe originals… dar.. daca dau massuri direct cu link-ulNeutral? sau.. tin la statusNeutral?

  • Răspunde admin

   In acest caz vizitatorii dumneavoastra apar cu referrer Yahoo Messenger si nu este nici o problema

 6. Răspunde Constantin

  a.. si… bannerul vostru.. scuzati-ma..dar e cam.. mare.. are ceva daca fac unul “al meu” mai micut.. ca sa il pun pe blog… pentru ca.. al vostru.. e prea mare… stiu ca il pot redimensiona pe al dvs..dar.. daca il redimenisionez nu se mai intelege nimic..

  [wwww] … il voi pune la adresa aceasta.. puteti sa intrati.. sa il vedeti.. in caz ca nu va place..sa il schimb..

  toate cele bune

  • Răspunde admin

   Nu este ok deoarece nu are legatura cu produsele si serviciile pe care le ofera originals.ro. Va rugam sa folositi bannere sugestive

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.