Pokemon GO te îndeamnă la mişcare

pokemon go si fitness

Până la ora actuală probabil că ai auzit de noul joc pentru mobil lansat de Nintendo – Pokemon GO.  Ce nu ştiai cu siguranţă este că această aplicaţie devine încetul cu încetul şi cel mai nou fenomen din lumea fitness-ului. Hai să aflăm câteva informaţii despre joc mai întâi.

 

Avântul spectaculos al aplicaţiei Pokemon GO

Puţine aplicaţii au mai avut câteva milioane de instalări în aproximativ  o săptămână, motiv pentru care Originals şi-a propus să exploreze subiectul. Jocul care presupune o căutare de comori în “viaţa reală” folosind coordonatele geolocaţiei în care te afli a stârnit o adevărată frenezie pe tot globul, unii închiriind chiar elicoptere pentru a-l juca. Pentru fuzionarea dintre lumea virtuală şi cea reală se folosesc câteva tehnologii precum camera foto a telefonului şi GPS-ul, rezultând ceea ce poate fi numit o realitate augmentată.

 

Pokemon GO şi fitness-ul

Dacă vă întrebaţi ce legătură are acest joc cu fitness-ul, răspunsul este chiar simplu: aplicaţia te determină să faci foarte multă mişcare – mers alert, alergare, urcare în pantă şi coborâre vioaie. Ineditul aplicaţiei este dat şi de faptul că spre deosebire de alte jocuri video, acesta te face să te ridici de pe canapea şi să explorezi lumea înconjurătoare. Mai mult decât atât, aplicaţia oferă şi un premiu de Jogger pe care îl primeşti după ce parcurgi primii tăi 10 000 m.

 

Fitness memes şi Pokemon

Întrucât conceptul de Pokemon a evoluat mult de-a lungul timpului, şi meme-urile aferente au cunoscut schimbări cel puţin interesante datorită valului de îndemn la mişcare.

 

Ştii celebrul hashtag #TransformationTuesday? Ei bine, în ultimele zile internetul a fost împânzit de un nou hashtag – #PokemonFitness.

800_pokemon-go-transformation

 

Dacă nu eşti un mare fan al sălii de sport dar îţi doreşti totuşi să arăţi bine vara aceasta, cu Pokemon GO poţi să te şi distrezi şi să ai parte şi de un antrenament consistent.

800_pokemon-go-summer-body

Never skip leg day!

800_pokemon-go-spongebob

 

Fanii din lumea întreagă se plâng de faptul că nu au mai avut de ani buni o febră musculară atât de puternică.

800_pokemon-go-post-leg-day

 

Acum şi drumul până la birou durează mai mult decât de obicei. Şeful tău poate că nu se va supăra, totuşi, dacă joacă şi el.

800_pokemon-go-walking

Acum te poţi trezi şi cu un Pokemon fit în sală. Cu atât mai mult ai un motiv să îţi iei antrenamentul în serios.

800_pokemon-go-jacked-gym_0

 

Dacă până şi un personaj virtual a reuşit să slăbească, sigur o poţi face şi tu.

800_pokemon-go-pikachu

 

Originals este pregătit să îşi instaleze aplicaţia. Tu câţi kilometri ai făcut astăzi?

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.