Pachete cu DISCOUNT: Alege două produse iar noi îți calculăm reducerea!

Dacă o să cauți pe site-ul nostru promoția “Combinații Mortale” și nu o vei găsi, nu intra în panică! Promoția a suferit câteva modificări și o vei putea găsi de acum sub numele de “Pachete cu Discount”.

Principiile de funcționare au rămas aproximativ la fel: Alege oricare două produse aflate la promoție și noi îți calculăm instant reducerea de care beneficiezi.

De exemplu: poți cumpăra două perechi de pantofi sport sau un tricou ECKO Unltd. împreună cu o pereche de teniși Puma Tekkies – La toate vei primi un discount considerabil.

Zeci de asocieri te așteaptă – Tot ce trebuie să faci este să adaugi în coș!

Verifică periodic pagina promoției, te vom surprinde cu noi produse!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.