Originals.ro – singurul magazin online care oferă garanție 200 de zile și 366 de zile pentru returnare.

Magazinul online Originals.ro își propune să ofere cele mai bune servicii clienților săi, de aceea toate produsele au garanție de 200 de zile, 366 de zile pentru returnare și livrare în 24 de ore pe tot teritoriul României.

Încă din 2011, magazinul online a decis să ofere o garanție de 6 ori mai mare și o perioadă pentru returnare de 30 de ori mai mare decât cele prevăzute prin lege pentru a oferi încredere clienților săi.

Studiile arata ca peste 40% din vizitatorii magazinelor online nu plasează o comandă din cauza lipsei contactului direct cu produsul. Principalele motive invocate sunt neîncrederea și lipsa garanției că produsele sunt autentice.

Pornind de la aceste date, Originals.ro a decis să vină în sprijinul clienților săi cu o garanție comercială extinsă și un termen de returnare prelungit.

 

Produsele noastre provin de la cele mai cunoscute branduri și de aceea avem încredere deplină în calitatea lor. Această încredere am transformat-o în servicii de calitate pentru clienții noștri, adică 200 de zile garanție. În plus, dorim să oferim flexibilitate maximă și am introdus 366 de zile pentru returnare și livrare în 24 de ore.” spune Andrei Cristian Pașcan, Manager General.

Clienții Originals.ro s-au declarat mereu mulțumiți de calitate produselor comandate și de serviciile pe care magazinul online le oferă.

Mi-a făcut plăcere să cumpăr produse de pe Originals.ro. Serviciile oferite au fost foarte bune, iar produsele cumpărate sunt de o calitate superioară.” declară Costin din Tulcea, client Originals.ro.

Utilizatorii au pe site toate informațiile necesare înainte de cumpărarea produselor, astfel încât acestea să li se potrivească perfect. În plus, pot oricând apela la un operator, au flexibilitate la returnare și primesc toate detaliile de care au nevoie pentru a beneficia de garanția prelungită.

Originals.ro se declară un susținător al drepturilor consumatorilor și salută orice demers care se face în acest sens. Magazinul se angajează ca pe viitor să păstreze un standard ridicat de servicii astfel încât clienții săi să fie mereu mulțumiți.

În prezent, Originals.ro lucrează la o soluție inovatoare care să vină în ajutorul clienților, soluție ce va îmbunătăți procesul de selecție și achiziționare a produselor online.

Despre Originals.ro

Este cel mai mare distribuitor online de articole sportive de pe teritoriul României, având clienți în peste 3500 de localități. Comercializează o gamă largă de produse de la brand-uri renumite precum adidas, Nike, Puma, Reebok, Converse, Ecko Unlimited, Ecko Red, Ecko Function, Marc Ecko Cut&Sew, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris ș.a.

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.