Originals.ro îmbracă oamenii…de zăpadă !

Originals.ro te provoaca la o iesire in aer liber !

De data aceasta te scoatem in natura. Zapada este din plin, te provocam sa construiesti cel mai frumos om de zapada si sa il accesorizezi in cel mai original mod cu un obiect de vestimentatie !
Posteaza o poza pe pagina noastra de Facebook si aduna cele mai multe like-uri. Originalitatea este si ea rasplatita.
Premii
Un voucher in valoare de 50 Ron pentru poza cu cele mai multe like-uri.
Un voucher in valoare de 50 Ron pentru cea mai “originalsa” poza.

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.