Originals.ro aduce în România brand-ul Marc Ecko Cut & Sew

Brandul este faimos pentru originalitatea colecțiilor sale în Statele Unite și își dorește să aducă o notă de inspirație în stilul masculin casual. Designul colecției de toamnă-iarnă Marc Ecko Cut & Sew este post modernă și îmbină cu succes croiala pieselor de vestimentație clasică și grafica îndrăzneață.

Cel care poartă Cut & Sew este cu siguranță un bărbat cu o latură artistică dezvoltată, care știe să aprecieze mai multe tipuri de muzică, care se inspiră din trecut, trăiește în prezent și vrea să schimbe viitorul.

Chiar dacă adopți un stil fashion, unul urban sau unul casual, Marc Ecko Cut & Sew îți oferă o cel puțin o piesă vestimentară care te va cuceri.

Marc Ecko Cut & Sew

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.