La Originals iarna ninge cu promoții!

Sperăm ca v-ați pregătit bugetul deoarece începând din 15 Ianuarie și până pe data de 7 Februarie la Originals vine o avalanșă de promoții special gândite pentru clienții fideli.  Așa cum v-am obișnuit veți găsi pe site o pagină dedicată acestei campanii de unde veți putea achiziționa produse la prețuri atât de mici încât nu vă veți putea opri din cumpărături.

Nu vă putem dezvalui toate surprizele ce vin împreună cu această campanie dar vă asigurăm că veți găsi reduceri începând de la 20% și mergând până la 91%.  Asistenții noștri vă stau la dispozitie la numerele afișate pe site și  pe chat pentru a vă ajuta să faceți cele mai întelepte alegeri, așa că nu ezitați sa îi contactați.

Pe locuri, fiți gataaaa …start la cumpărături deoarece stocurile sunt limitate !!!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.