Originals aduce Ecko Unlimited in Romania

Ecko Unlimited

logo ecko red

gunit_logo_aftermade_kopie

Vrei sa vinzi produse Ecko Unlimited, Ecko red sau G-Unit in magazinul tau ?

Originals Romania este unic importator si distribuitor oficial al brandurilor Ecko Unlimited, Ecko Red si G-Unit in Romania. In cazul in care sunteti interesati de o colaborare privind vanzarea acestor branduri in magazine nu ezitati sa ne contactati:

Departamentul Vanzari

Telefon: 0743 964 426

Email: ecko-romania@originals.ro

Brandul Ecko Unlimited este condus de o simpla credinta: aceea ca fiecare poate fi unic. Este o filozofie care ia forma articolelor de imbracaminte ce integreaza mai multe stiluri vestimentare, oferind tinerilor sansa de a fi increzatori in sine. Este o linie care se uita la lume, cu o curiozitate devoratoare, gasind sursa de inspiratie la fiecare pas. Cultura skate? Verificat. Sporturi extreme ? Si asta. Artist ? Desigur. De ce sa fii un singur lucru cand poti fi nelimitat ?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

2 Comments

 1. Răspunde Maria

  Buna ziua! As fi interesata sa-mi deschid un magazin in Bucuresti, cred ca ar merge foarte bine si as avea un profit destul de mare, tinand cont ca brandul Ecko este renumit si foarte cautat

  • Răspunde Departamentul Relatii Clienti

   Buna ziua, momentan nu este nici un magazin Ecko in Bucuresti, cu siguranta veti avea parte de succes; pentru mai multe detalii va rugam contactati
   Departamentul Vanzari

   Telefon: 0771 021 175

   Email: ecko-romania@originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.