Originals a câștigat premiul Best User Experience la GPeC!

Suntem onorați să fim cei care le oferă clienților cea mai bună experiență de shopping online din România, cu atât mai mult cu cât acest premiu, obținut în cadrul ediției a XI-a a Galei Premiilor e-Commerce (GPeC) din acest an, a fost acordat de către Marketizator, una dintre cele mai cunoscute platforme de optimizare a ratei de conversie.

 

premiu-gpe

 

Participarea la GPeC ne-a adus încă o dată recunoașterea în rândul celor mai buni specialiști în domeniu, după ce, în 2012, am obținut, în cadrul aceleiași competiții, premiul Magazinul anului în e-Commerce!

Distincția din acest an – Best User Experience, acordată de Marketizator, se datorează atât clienților noștri care ne-au inspirat în optimizarea permanentă a interfeței și a funcționalităților site-ului www.originals.ro, cât și echipei de specialiști Originals care urmărește îmbunătățirea continuă a experienței de shopping oferită acestora, prin analiza tendințelor pieței și a comportamentelor de navigare și cumpărare.

Mulțumim Marketizator și GPeC pentru acest premiu!

Și tuturor clienților care transformă fiecare interacțiune cu site-ul Originals în cea mai surprinzătoare și plăcută experiență de shopping online, motivându-ne în permanență să fim cei mai buni!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.