Noile colecții Star Wars și Batman de la Ecko Unlimited și Marc Ecko Cut & Sew

Originals.ro aduce în Romania produse din colecțiile Star Wars și Batman de la Ecko Unlimited și Marc Ecko Cut & Sew

Ecko omagiază celebrele benzi desenate Batman și filmele Star Wars cu produse inspirate direct din aceste două serii.

Noile produse conțin imagini sau mesaje cu care sigur te vei face remarcat. Printre personajele celebre prezente pe tricouri ii poți găsi pe: Batman, Joker, The Penguin, Darth Vader, Luke Skywalker sau mercenarul Boba Fett.

Preferatele noastre sunt:

Voi ce alegeti pentru garderoba voastra?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.