Modalitatea de transport

Cum vi se pare livrarea produselor prin Posta Romana ?

About the Author: Ciprian

11 Comments

 1. Adriano

  Foarte buna ! In conditiile actuale e cea mai ieftina modalitate de trimitere a coletelor – bineinteles pt cei din vestul tarii de exemplu Razz Nu moare nimeni daca asteapta 2 sau 3 zile sa-i vina hainele Wink Respect !

  Răspunde
 2. Luciano

  Mie unul mi-ar conveni mai mult prin curier deoareace Posta Romana nu asigura livrarea la domiciliu in localitatea mea si cand merg la oficu sa-mi ridic pachetul de obicei e coada de minim 10 persoane. Daca e vorba de bani eu unul as fi bucuros sa platesc transportul la curier dar sa nu mai stau cate 45 de minute la coada.

  Răspunde
 3. Mihai

  Eu as avea o propunere..pe perioada sarbatorilor cheluielile de transport sa fie suportate de originals…ar fi un cadou frumos si nu cred ca ve-ti pierde prea mult…perioada sa fie 20 dec – 10 ian de exemplu..

  Răspunde
 4. Alex

  am si eu o intrebare… am facut o comanda.. pe contul asta.. si nu am primit comanda nici pana acum.. si nici la comenzi efectuate nu apare…. ce sa fac??? fac din nou comanda sau astept… ??

  Răspunde
 5. Originals

  Probabil nu ati finalizat comanda, pe contul dumneavoastra nu apare nici o comanda, faceti din nou comanda.

  Răspunde
 6. Iasmin

  Foaaaaarte tare Smile imi place ca ajung hainele la timp sa ca in caz de vreo problema intotdeauna sunteti sa ajutati Smile RESPECT asta !!! TOT asa…
  Si vreau sa transmit SARBATORI FERICITE tutror de la ORIGINALS ^^

  Răspunde
 7. ovidiu

  Felicitari celor de la originals.ro, mie mi-a ajuns coletul intr-o zi..prin posta romana Grin

  Răspunde
 8. silviu

  daca nu mi place ce am primit s au poate marimea nu mi se potriveste….se poate schimba…ce am comandat?

  Răspunde
  • Originals

   Buna ziua, aveti 10 zile lucratoare de la primirea produsului la dispozitie sa returnati produsul pentru a fi schimbat sau pentru a va primi banii inapoi. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care l-ati primit.

   Răspunde

Lasă un răspuns