Marc Ecko Cut & Sew – Scurta Istorie

Fanii hainelor Ecko Unlimited probabil știu deja cum Marc Ecko, fondatorul brandului, și-a început business-ul – pictând tricouri în garajul casei sale. O afacere ajuns acum la nivel global a pornit doar cu 6 tricouri si o cutie de spray pentru graffiti. Dar cum rămâne cu povestea Marc Ecko Cut & Sew, noul brand adaugat in portofoliul lui Ecko.

Pe langa Ecko Red, Ecko MMA sau Ecko Unlimited, Marc, a pus bazele și unui nou brand – lifestyle, Cut & Sew, care are ca principal scop designul hainelor de calitate ridicată, croite perfect dar la prețuri accesibile.

Ideea de la care a pornit brand-ul a fost: Nu contează neaparat ceea ce faci, ci ce faci ca să se simta oamenii bine în produsele tale.

Marc Ecko a dorit tot timpul să păstreze vie amintirea bunicului său, care a fost croitor, dar care nu a primit cinstea ce i se cuvinea.

Logo-ul – foarfecă de croitorie cu capetele formate din oase, care creează impresia de craniu, are de fapt o semnificație personală pentru Marc Ecko.

Alex Milecofsky, bunicul său, folosea la croitorie o foarfecă asemănătoare, iar tânărul Marc, crescând in mediul croitoriei, a ramas impresionat de ceea ce facea bunicul lui. Așadar, prin logo-ul Cut & Sew, Ecko incearcă de fapt să păstreze vie amintirea acestuia, a croitorului care a muncit toată viața construind haine de calitate dar fără să se laude sau fără să-l cunoască cineva.

Din vara anului 2012, Originals.ro este unic distribuitor in Romania a brandului Marc Ecko Cut & Sew. Vezi toate produsele aici.

Mai multe detalii privind colectia de primăvară 2013 puteți vizualiza aici:

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.