Magia Sarbatorilor pe Originals.ro

De Sarbatori este timpul pentru Magie, Bucurie si Daruri, asa ca am venit in intampinarea dorintelor voastre cu o oferta incredibila:

 • Primesti cadou   5% la cumparaturi peste   300 lei folosind codul promotional CADOU_5
 • Primesti cadou 10% la cumparaturi peste   500 lei folosind codul promotional CADOU_10
 • Primesti cadou 15% la cumparaturi peste   700 lei folosind codul promotional CADOU_15
 • Primesti cadou 20% la cumparaturi peste 1000 lei folosind codul promotional CADOU_20

* Promotie valabila in perioada 04.12.2009 – 04.01.2010

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

2 Comments

 1. Răspunde FLORIAN

  ce discount aplicati pentru comenzi mai mari in scopul revanzari in magazin.

  • Răspunde Originals

   Originals Romania este unic importator si distribuitor oficial al brandurilor Ecko Unlimited, Ecko Red si G-Unit in Romania. In cazul in care sunteti interesati de o colaborare privind vanzarea acestor branduri in magazine nu ezitati sa ne contactati:

   Departamentul Vanzari

   Telefon: 0743 964 426

   Email: ecko-romania@originals.ro

   Brandul Ecko Unlimited este condus de o simpla credinta: aceea ca fiecare poate fi unic. Este o filozofie care ia forma articolelor de imbracaminte ce integreaza mai multe stiluri vestimentare, oferind tinerilor sansa de a fi increzatori in sine. Este o linie care se uita la lume, cu o curiozitate devoratoare, gasind sursa de inspiratie la fiecare pas. Cultura skate? Verificat. Sporturi extreme ? Si asta. Artist ? Desigur. De ce sa fii un singur lucru cand poti fi nelimitat ?

   Celelalte brand-uri sunt comercializate doar cu amanuntul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.