Liciteaza și decide singur pretul cu „Produse la 1 leu” !

Periodic Originals.ro îți oferă posibilitatea de a decide prețul pentru un produs original de la unul din brandurile Puma, Nike, Ecko Unltd, Ecko Red, adidas, ș.a.

În secțiunea „Produse la 1 leu” prețurile încep de la 1 leu.

Cum funcționează ?

Simplu: intri pe pagina produsului de la 1 leu, îți introduci adresa de email și apeși butonul plasează oferta ! Suma oferita este automat cu 1 leu mai mare decât oferta anterioara si nu poate fi modificata.

Urmărește tranzacția ! Daca la sfârșitul perioadei de listare oferta ta este ultima, AI CÂȘTIGAT !

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.