Înştiinţare

Stimați client,

Datorită numeroaselor înștiințări precum că mai multe persoane au primi un email de la „originals.ro@yahoo.com” prin care erau anunțați că au câștigat un voucher de 200 de lei de la Originals.ro, venim cu următoarea precizare.

Email-ul este unul de tip spam și nu este trimis de către societatea Originals.ro sau reprezentanții săi. Informațiile transmise în acest email sunt false, voucher-ul nu există și nu va fi acordat.

Email-ul „originals.ro@yahoo.com” aparține unei terțe părți și ţinem să precizăm pe această cale că toate email-urile transmise de către Originals.ro sunt de forma „ email@originals.ro”.

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.