In preajma sarbatorilor de iarna promotiile sunt de neoprit ! Nu le rata !

* Primesti cadou 5% la cumparaturi peste 300 lei folosind codul promotional CADOU_5
* Primesti cadou 10% la cumparaturi peste 500 lei folosind codul promotional CADOU_10
* Primesti cadou 15% la cumparaturi peste 700 lei folosind codul promotional CADOU_15
* Primesti cadou 20% la cumparaturi peste 1000 lei folosind codul promotional CADOU_20

Promotiile sunt valabile pana pe 10.01.2011

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.