Ghidează-te după harta de Black Friday şi fii primul care ajunge la produsele dorite

Vizual Blog - BF - Harta secreta

În atenţia tuturor pasionaţilor de shopping!

Anul acesta, Omul Negru a pus la cale un plan de-a dreptul malefic. Am aflat că intenţionează să fure toate produsele cool şi trendy pe care ţi le-am pregătit pe site-ul Originals şi, astfel, să distrugă Black Friday. Dar pentru că ştim cât de important este pentru tine acest eveniment, dar şi cât de mult îţi plac articolele vestimentare, de încălţăminte, precum şi accesoriile pe care noi ţi le punem la dispoziţie, am decis să-i venim de hac Omului Negru.

Black şi Friday – ajutoarele noastre simpatice – au realizat o hartă secretă, pe care noi ţi-o dezvăluim doar ţie. Aşadar, pentru a ajunge şi a comanda tu primul produsele mult dorite, trebuie să citeşti şi să urmezi fiecare pas în parte. Nu e greu, însă trebuie să acorzi atenţie fiecărui punct indicat, astfel încât să reuşeşti să achiziţionezi ceea ce îţi doreşti la super-oferte!

Harta Secreta - Black Friday la Originals

 

Şi, pentru că vrem să îţi fie şi mai uşor, îţi lăsăm link-urile de care ai nevoie, iar tu trebuie doar să le accesezi şi să completezi informaţiile necesare:

Aşadar, eşti gata pentru Black Friday?

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.