G-Unit

G-Unit

G-Unit este o companie de îmbrăcăminte care a fost înfiinţată în 2003, când Marc Ecko fondatorul Ecko Unlimited, proiectantul şef pentru aceasta societate, a format o echipa cu Superstar-ul Hip Hop-ului, 50 Cent pentru a creea o linie de îmbrăcăminte , a cărei temă a fost moda urbană. Astăzi, G Unit este una dintre companiile de îmbrăcăminte de top din lumea Hip Hop şi de pe piaţa de modă urbană în general.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre această linie de îmbrăcăminte este că este inspirata de către membrii G-Unit în sine, cum ar fi Lloyd Banks, 50 Cent, Young Buck, etc. Cel mai bun mod de a descrie linia de imbracaminte ar fi un stil hip hop de stradă, dar într-un mod mai clasic.

G-Unit constă în principal in articole de îmbrăcăminte pentru bărbaţi, femei şi copii.

Atunci când vine vorba de haine G-Unit, puteţi fi siguri ca ne aşteptăm la nimic altceva, decat la cele mai bune haine din colectia hip hop.

G-Unit


About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.