Felicitări, câștigătorilor concursurilor Răspunzi și câștigi! și Tag & Win!

 

Concursurile ”Răspunzi și câștigi!” și ”Tag & Win!”, organizate în perioada 10 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015, și au desemnat câștigătorii:

 

Aceștia sunt fericiții câștigătorii ai concursului ”Răspunzi și câștigi!”, cei care au strâns cele mai multe like-uri:

castigatori-concurs-raspunzi-si-castigi

Felicitări, Lajos și Maria, pentru premiile câștigate și pentru originalitatea răspunsurilor!

 

Iar aceasta este norocoasa câștigătoare a concursului ”Tag & Win!”:

castigatori-concurs-TAG-AND-WIN

Felicitări, Loredana, și sperăm că ai petrecut cele mai frumoase sărbători alături de cei mai buni prieteni!

 

Mulțumim tuturor participanților pentru implicare, creativitate și umor, dar și pentru nenumăratele dovezi de prietenie oferite celor dragi, prin ”dăruirea” unui tag ca invitație la cele mai tari petreceri organizate în această perioadă!

 

Un An minunat tuturor și cele mai tari experiențe de shopping online!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.