De ce sunt pantofii sport Nike Air Max 2016 atât de spectaculoşi?

nike air max 2016

L-ai aşteptat cu nerăbdare? L-ai dorit atât de mult încât ai început să-l visezi noaptea? Ei bine, acum îl poţi avea chiar la tine acasă. Da, despre modelul de pantofi sport Nike Air Max 2016 vorbim. Iar zilele trecute a ajuns, în sfârşit, la Originals. Prin urmare, grăbeşte-te să-ţi alegi mărimea potrivită înainte ca toate perechile să se epuizeze!

Dacă însă nu te numeri printre cei care au suspinat la vederea acestui model, noutăţile pe care urmează să ţi le spunem vor schimba cu siguranţa situaţia. Aşadar, de ce sunt pantofii sport Nike Air Max 2016 atât de spectaculoşi? Ei bine, Nike ne-a obişnuit deja cu modele de pantofi ce îmbină confortul cu stilul, şi care reflectă eforturile brandului de a inova cu fiecare linie de încălţăminte nouă pe care o realizează.

Succesul colecţiei Air Max, lansată în anul 1987, a propulsat brandul Nike pe culmile notorietăţii, încurajându-l totodată să creeze un model de pantofi sport cu talpa exterioară prevăzută în întregime cu tehnologia Air Unit. Iar această dorinţă a devenit realitate în 2006, odată cu lansarea modelului Nike Air Max 360. Iar de atunci şi până în prezent, Nike s-a întrecut pe sine, concepând diverse modele de pantofi sport de acest tip, ajungând astăzi să ne facă cunoştinţă cu Nike Air Max 2016.

Caracteristicile pantofilor sport Nike Air Max 2016

Dincolo de paleta variată de culori şi de designul original, ce captează privirea, pantofii sport Nike Air Max 2016 surprind, întâi de toate, prin materialul textil ce permite aerului să circule, oferindu-ţi o temperatură optimă la interior. Gulerul şi limba acestor pantofi au fost extrem de bine căptuşite, având rolul de a asigura confortul necesar. Şi asta nu e tot!

Designerii au conceput aceşti pantofi cu sistemul Flywire, ce se poate observa la nivelul şireturilor, cu scopul de a oferi celui care îl poartă o fixare mult mai bună a piciorului. Astfel, nu trebuie să îţi faci griji indiferent că faci jogging sau că alergi. În plus, talpa exterioară este prevăzută cu un pattern de tip Waffle, ceea ce contribuie atât la rezistenţa în timp a acestor pantofi, cât şi la o tracţiune excelentă, indiferent de suprafaţa de teren pe care te afli.

Însă ceea ce e cu adevărat spectaculos la acest model de încălţăminte îl reprezintă construcţia tubulară a acestuia. Pantofii sport Nike Air Max 2016 se remarcă prin tehnologia Air Unit, ceea ce presupune că întreaga talpă a acestora este prevăzută cu o pernă de aer. Ei bine, graţie acestei tehnologii confortul pe care îl oferă este de-a dreptul extraordinar. Totodată, tehnologia facilitează şi o libertate de mişcare optimă, făcând în aşa fel încât pantofii să fie deosebit de flexibili.

Dar ca să te convingi, te lăsăm să îi încerci. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ei la fiecare purtare. Ne vei da dreptate!

adidasi-barbati-nike-air-max-2016-806771408-14739-1

Pantofi sport Nike Air Max 2016

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.