De ce au pantofii sport o gaură de șireturi în plus?

Poate ai observat-o sau poate că nu, poate ai crezut că face parte din design sau are scop de ventilare. Majoritatea pantofilor sport o au (inclusiv pantofii sport de pe Originals) ! E vorba de o gaură în plus față de cele prin care sunt trecute șireturile în mod uzual. E în plus, e pozițioantă mai sus, uneori este dublă, alteori este evidențiată printr-un design aparte față de celelalte.

333-horz

Te-ai întrebat vreodată la ce folosește?

Ei bine, dacă știi cum să o folosești, gaura de șireturi extra te va scuti de bătături și incomoditatea specifică pantofilor noi și antrenamentelor în care piciorul este solicitat și execută mișcări frecvente de sus-jos, fapt ce cauzează bătături și disconfort. Mai concret, gaura în plus este menită să fixeze pantoful pe picior astfel încât să blocheze mişcările sus-jos şi să evite fricţiunea călcâiului cu pantoful în timpul alergării sau al altor tipuri de antrenamente.

Cum se foloseşte?

Dacă până acum îţi legai şireturile doar până la această gaură, acum va trebui să introduci capetele şireturilor în ea şi să urmezi nişte paşi simpli care-ţi vor revoluţiona ideea de confort pe care o aveai până în acest moment. Iată clipul explicativ:

Tehnica de legare a şireturilor până la ultima gaură este simplă şi uşor de executat. Da, poţi să spui adio plasturilor incomozi şi durerilor de picioare provocate de suprasolicitarea pantofilor! Smile

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

1 Comment

  1. Răspunde Sandra

    Da, trebuie sa recunosc faptul ca niciodata nu m-am gandit la faptul ca aceasta gaura adiacenta ar putea avea un rol important in confortul resimtit la purtarea unei perechi de pantofi sport. Banuiesc ca ar putea fi clasificata drept o metoda de identificare a modelelor originale de adidasi, brandurile renumite din industria sportiva fiind recunoscute pentru eforturile majore pe care le depun astfel incat clientii lor sa beneficieze de cele mai bune produse.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.