Dc Shoes

Dc Shoes

DC este o companie specializata in productia de skate shoes, booti snowboard si haine pentru diverse activitati extreme.

Infiintata in 1993, DC Shoes a avut parte de cele mai multe barfe, zvonuri si scandaluri din toate marcile skate. Initial compania s-a numit Eightball. Cu scandal, s-a renuntat la denumire in favoarea Droors Clothing si mai tarziu Droors Clothing Footwear. De unde si DC Shoes.

In 2004 DC Shoes a fost cumparata de Quiksilver dar asta nu a avut decat avantaje, beneficiind de experienta, tehnologia si resursele financiare ale celor de la Quiksilver.
DC a dovedit o implicare activa in sporturile extreme, nu numai prin intermediul produselor dar si prin sponsorizari generoase si publicatii media: au lansat doua reviste Dub Snowboards Clothing si Blunt Snowboard Magazine, au deschis primul skate plaza in Kettering (Ohio), au realizat “The DC Video” unde Danny Way zboara pe DC Mega Ramp etc

Toate aceste activitati extra-curiculare nu inseamna ca DC Shoes si-au mutat focusul de pe productia skate shoes. Tenisii DC sunt unii dintre cei mai apreciati tenisi de pe piata si au in spate o intreaga echipa atat de prospera – Danny Way, Colin McKay, Rob Dyrdek, Darrell Stanton, Ryan Smith, Josh Kalis, Brian Wenning, Ryan Gallant, Lindsey Robertson, Devine Calloway – cat si de – Sean Malto si Greg Myers.

Dc

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

1 Comment

  1. Răspunde Aurawan

    I know they have brands like that at Ross and Marshals for half the price you would pay at paucsn, it’s like the same style.Why don’t you try looking in the sales area at paucsn, but I recommend you go to paucsn and check it out. That’s what I always do. There’s cheap priced clothes at every store you just have to look for them.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.