Daily Winter Sale – cea mai explozivă campanie de reduceri de sezon!

Special pentru cei peste 80.000 clienți unici Originals care apreciază selecția produselor de brand aflate în portofoliul Originals, originalitatea și stilul unic al acestora, dar și serviciile extraordinare care întregesc o experiență unică de shopping online, am lansat cea mai explozivă campanie de reduceri de sezon!

!fb-post---brand

Campania Daily Winter Sale, organizată în perioada 9 ianuarie – 6 februarie 2015, oferă tuturor clienților Originals posibilitatea de a-și alege produsele de brand preferate, dintr-o selecție de peste 800 de modele, din toate categoriile de produse, de la cele mai renumite și atractive branduri aflate în portofoliu, și avantajul achiziționării acestora cu reduceri de până la 60%.

În plus, zilnic, la secțiunea Best Daily Sale, clienții Originals își vor putea cumpăra, în limita stocului disponibil, produse de brand cu o reducere de până la 75%.

Oferta Best Daily Sale include patru modele foarte atractive, atât pentru bărbați, cât și pentru femei și copii, iar valabilitatea acesteia este de maximum 24 ore, conform Regulamentului Campaniei.

 

Profitați acum de promoțiile la toate produsele de sezon aflate în portofoliul Originals și
de super ponturile zilnice cu reduceri de până la 75%! Stocul este limitat!

Consultați acum oferta campaniei Daily Winter Sale! Succes la cumpărături!

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.