Cum te echipezi pentru activităţile de iarnă în aer liber

cover_blog_imbracaminte_iarna

Te dai în vânt după activităţile în aer liber, mai ales după cele în care te poţi implica iarna? Atunci e perfect! Şi, dacă tot se apropie vacanţa şi plănuieşti să o petreci undeva la munte, într-o zonă unde vei găsi zăpadă cât cuprinde, atunci chiar trebuie să citeşti acest articol! De ce? Pentru că urmează să-ţi dezvăluim câteva secrete legate de echipamentul pe care trebuie să îl porţi în momentul în care desfăşori astfel de activităţi. Dar să zăbovim şi să trecem direct la subiect!

Echipament pentru activităţile sedentare. Atunci când vorbim despre asta, ne referim de fapt la activităţi care presupun mai puţin efort fizic şi, prin urmare, ai nevoie de un tip anume de îmbrăcăminte. De exemplu, dacă îţi place pescuitul pe timp de iarnă, sugestia noastră este să optezi pentru articole vestimentare care îţi oferă protecţie termică în zona pieptului şi a spatelui.

Echipament pentru activităţile ce implică mişcare. Dacă preferi mai mult activităţile care presupun mişcare, atunci ai nevoie de un echipament diferit, în funcţie de sportul de iarnă pe care îl practici. Spre exemplu, dacă îţi place să schiezi sau adori snowboardingul, îţi recomandăm articole de îmbrăcăminte impermeabile şi care îţi oferă, în acelaşi timp, un confort termic optim. Dacă vorbim de hiking, e necesar să optezi pentru o jachetă groasă de iarnă, fes, mănuşi şi o pereche de ghete concepute special pentru acest sport. Sau îţi place la nebunie să patinezi? Atunci alege să porţi un pulover mai gros, care îţi permite să mişti mâinile în voie, şi asortează-l cu o vestă de iarnă.

Echipament pentru activităţi mixte. Chiar dacă preferi activităţile care presupun un grad de mişcare nici prea mare, dar nici prea mic, e important să ştii ce echipament să porţi. Sugestia noastră este să mizezi pe mai mai multe articole de îmbrăcăminte la care, în funcţie de intensitatea activităţii pe care o faci, să poţi renunţa ulterior.

Indiferent de tipul de activitate cu care te vei delecta în vacanţa de iarnă, noi te aşteptăm pe site-ul Originals pentru a-ţi alege echipamentul potrivit!

vesta-barbati-adidas-bc-paddes-vest-ab3394-13644-1

Vesta adidas BC Paddes Vest

ghete-barbati-caterpillar-second-shift-704806-11721-1

Ghete Caterpillar Second Shift

 

bluza-femei-nike-pro-warm-halfzip-30-620440010-13622-1

Bluza Nike Pro Warm Half-Zip 3.0

 

About the Author: Originals

Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Am stiut din primul moment cat de importante sunt pentru clientul Originals autenticitatea, diversitatea si calitatea produselor pe care le cauta si de aceea am selectat, cu responsabilitate si dedicare, ca parteneri, doar acele branduri care respecta atributele cautate de clientii nostri.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si defini si reinventa permanent Stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare online Surprinzatoare, adaptata cerintelor specifice si nevoilor acestora. Incurajam si sustinem creativitatea si exprimarea libera a Spiritului prin intermediul fiecarei alegeri stilistice a clientilor nostri si cautam permanent sa surprindem cele mai diferite ipostaze ale acestuia.

Originals.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.